Tarih: 22.08.2024 08:51

Bir Gözümüz ÇESK'te Bir Gözümüz Göcek'te

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Göcekspor yeni sezonda Çayırova'da forma giyen oyuncuların yanısıra ÇESK'in eski hocası Enes Akdilek tarafından çalıştırılıyor.

Bir Gözümüz ÇESK

Geçtiğimiz salı günü çekilen fikstür sonrasında güçlü bir gruba düşen Göcekspor'un rakipleri arasında Koç Enes Akdilek'in de memleketi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor yer aldı. Çorluspoor, Akhisarspor ve İstanbul Kemerburgazspor gibi önemli basktebol kulpleriyle rakip olan Göcekspor, yeni sezona transfer çalışmalarıyla devam ediyor. Selahattin Yalçın, Batuhan Güngör, Şafak Yurdakulu gibi Gebze, Darıca ve Çayırova bölgesinin tanınan isimlerini bünyesine katan Göcekspor'un teknik ekibinde ise Koç Enes Akdilek ve yine ÇESK'in önceki dönem Altyapı hocalarından Hünkar Demirtola yer alıyor. Bölgemizdeki basketbolseverler  sosyal medya sayfalarında Türkiye Basketbol Ligi'nin yanısıra Göcekspor'un da maçlarını ve bu grubu takip edeceklerini ifade eden paylaşımlarda bulundu.


Anahtar Kelimeler: Gözümüz ' Gözümüz Göcek'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.