YAZI DİZİLERİ

YAZI DİZİLERİ Haberleri
Tarih: 20.07.2024 14:08 Güncelleme: 20.07.2024 14:49

Bir döneme damga vuranlar şimdi neredeler?

Gebzespor, Darıca G.B, Çayırovaspor ve diğer kulüplerimizde fırtınalar estiren o isimler şimdi ne yapıyor?

Bir döneme damga vuranlar şimdi neredeler?

 

TAMER KÖKSAL: Gebzespor'un unutulmaz kaptanlarından… Oynadığı yıllarda hem Gebze hem Çayırova hem de Karamürsel futboluna adını kazıyarak yazdırdı. Bölgemizin önemli futbol adamı vefat etti.

 

AHMET PENBEGÜLLÜ: Gebze Belediye Başkanı olduğu dönemde Gebzespor'a da başkanlık etti.  Tribünler ona, “Sen oyna Ahmet sen oyna” tezahüratlarıyla seslenirdi. Vefat etti.

İİBRAHİM PEHLİVAN:  Gebzesepor'un 2.Lig'e çıktığı dönemde büyük katkılar yapan belediye başkanı ve menekşenin onursal başkanıydı. Şimdilerde Gebze Bölgesinden sorumlu Büyükşehir koordinatörü.

 

ALİRIZA DEMİRÇEVİREN: Gebzespor'un unutulmaz başkanlarından… Sahip olduğu tüm varlığı kulübe harcadı. Belediye katkısı almadan yıllarca menekşeye başkanlık etti.

 

FATİH KARAGÜLLE: Gebzespor, Darıca G.B Çayırovaspor dışında Kartalspor'da büyük bir performansla futbol oynadı. Yaşının ilerlemesine karşılık futbola yıllarca devam etti. Ailesinin inşaat şirketinde çalışma hayatına devam ediyor.

 

 

 

OĞUZ VİJDAN: Darıca G.B ve Gebzespor'un unutulmazlarından… Şampiyonluklar, gol krallıkları yaşamış üst düzey oyuncuydu. Şimdilerde THY Yönetim Kuru'nda danışmanlık yapıyor.

 

 

 

LEVENT HOCA: Gebze'de kalecilik yapmadığı kulüp kalmadı. Kaleci antrenörlüğü yaptı. Kaleci okululu kurdu. Şimdilerde Darıca Türkelispor ile yaşadığı şampiyonlukların bir yenisi için sözleşme imzaladı.

 

 

 

 

FARUK SARMAN: Süper Lig sonrası Gebzespor'da oynadı. Gebzespor'a karşı oynanan Türkiye Kupası'nda rakibi Keçiörengücü'nün yıldız kadrosundaydı. Ardından Kartepe'de meclis üyesi oldu. Siyasete devam ediyor.

 

 

 

CAFER CAN: Çayırovaspor ile Türkkiye Şampiyonluğu yaşadı. Çayırovaspor'un A Takımında frma giydi. Şimdi Darıca Türkelispor ile sözleşme yeniledi.

 

 

 

ÖNDER YILMAZ: Gebzespor'a karşı Karabükspor forması giydi. Takımını attığı gollerle 2.Lig'de Süper Lig'e taşıdı. Özgür Vuru ile birlikte Gebzespor'a yardımcı hoca olarak geldi Teknik adam serüvenine devam ediyor.

 

ABBAS SIR: Gebzespor ve Çayırovaspor ile yaşadığı şampiyonlukların yanısıra kulübe olan bağı kötü günlerinde de kopmadı. Takımı kayyuma vermemek adına başkanlık görevini sütlendi. Gebzespor'un hemen hemen her bölümünde görev yaptı. Son sezonda sadece Gebzespor'dan değil futboldan tamamen koptu. Torunlarıyla vakit geçiriyor.

 

 

BURAK ŞAR: Gebzespor'u şampiyonlk sezonu öncesi ligde tutan önemli oyunculardan. Gebzespor sonrası yıllarca Gaziantepspor teknik ekibinde yer aldı. Kulübün borçlarını üstlendi. Gaziantepspor için cezaevine girdi. Halen teknik adamlığa devam ediyor.

 

İSKENDER SÖNMEZYILDIZ: Darıca G.B ile adını bütünleştiren bir yönetici. Takımın futbol şubesinde yıllarca görev yaptı. 2016 yılında vefat etti.

 

 

 

SAVAŞ YILDIRIM: Gebzespor'un 2.Lig'e çıktığı dönemde Mecidiyeköyspor'dan geldi. Daha öncesinde Darıca G: B forması giydi. Futbol oynamaktan çok savaşan bir profili vardı. Yıllardır Zeytinburnuspor'da Türk futboluna oyuncu yetiştiriyor. Oğlu Bertuğ son Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım kadrosundaydı.

 

Murat Dilek: Gebzespor'un unutulmaz golcülerinden. Gebzespor'dan ayrılır ayrılmaz avukat oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlu hukuk işlerinde görev aldı.

 

 

Ali Fırat Türker: Gebzespor'a Süper Lig'den gelen futbolcular arasında. Rizespor'dan geldi. Menekşenin hem kaptanlığını, hem savunmasını hem orta sahasını toparladı. Futbolun ardından siyasete soyundu. Gelecek Partisi'nde ilçe başkanlığı yaptı. Son yerel seöimlerde meclis üyeliği yarışındaydı.

 

ŞEVKİ DEMİRCİ. Gebzespor'un şampiyon olarak 2.Lig'e çıktığı sezonun kulüp başkanı. Ardından Kocaelispor'da görev aldı. Daha sonra Çayırova'ya belediye başkanı oldu. Halen akaryakıt istasyon işletmeciliği yapıyor.

 

SEMİH YUVAKURAN: Gebzespor'un şampiyonluk sezonu öncesi hocasıydı. A Milli Takım, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Menekşe ile yollarının kesişmesi ilçe futbolseverlerini mutlu etti. Ama o  onları mutlu edemedi. İlk teknik adam deneyimi Gebzespor oldu. Başarılı olamasa da ona olan saygı ve sevgi eksik olmadı.

 

RAMAZAN BALKAN: Gebzespor'un şeytan lakaplı oyuncusydu. 2005 yılına adını yazdıran oyunculardan. Halen İstanbul Büyükşehr Belediyesi'nde çalışıyor.

 

 

MURAT TÜRKKAN: Gebzespor'un unutulmaz stoperlerinden… Gebzespor ile şampiyonluk yaşadı. Ardından Fethiyespor'a gitti ve başarılı seonlara imza attı. Halen Kuşadasıpor'da futbol oynuyor.

 


Anahtar Kelimeler: döneme damga vuranlar şimdi neredeler?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.