ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 09.12.2022 19:15 Güncelleme: 09.12.2022 19:33

Bileği Bükülmüyor 69-87

Çayırova Belediyespor Basket Türkiye Basketbol 2.Ligi'nin 5.haftasında Ankara'da Büyük Anadoluspor'u mağlup ederek yenilmezlik serisinde 5 rakamına ulaştı. 69-87

Bileği Bükülmüyor 69-87


MUSTAFA RÜZGARI ESTİ
Karşılaşmanın ilk periyodunda hızlı başlayan ve üst üste bulduğu sayılarla rakibe üstünlüğü kabul ettiren Çayırova Belediyespor BASKET özellikle Mustafa Kırcalı'nın pota altındaki etkili oyunu ile bu çeyreği 17-29 önde tamamladı.

KAPTAN GEMİSİNİ YÜZDÜRDÜ
Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde Kaptan'In Sehat'ın üçlüklerine Batuhan'Inda üçlükleri eklenince fark açılmaya başldı. Ancak bu periyodun sonlarına doğru rakip Büyükn Anadoluspor farkın açılmasına engel oldu. 22-20'Lik bir periyot üstünlüğü sağlayan Büyük Anadoluspor soyunma odasına 39-49 mağlup girmekten kurtulamadı. Rakibin baskına direnç gösteren temsilcimiz 3.periyotta tekrar oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Ali Tuncer, Kutay, Çağatay ve Kaptan Serhat'ın sayıları bu periyodun ve üyun skorununüstünlüğünü getirdi. 55-69

FİNAL PERİYODUNDA DA ÜSTÜNDÜK
Karşılaşmanın son çeyreğinde Ermat'ın da sayı katkısı sunmasıyla rakibin direnci iyiden iyiye kırıldı. Karşılaşmayı 69-87 kazanan temsilcimizin 5.haftada ki yenilmezliği devam ederken 10 puanla liderlik koltuğuna sıkı sıkı sarıldı. Karşılaşmayı Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, Sinan Şamil Sam Spor Salonu'ndaki protokol tribinünden takip etti.

Karşılamada Serhat 18 Mustafa 16 Ermat 10 sayıyla karşılaşmanın en skorer isimleri oldu.

 


Anahtar Kelimeler: Bileği Bükülmüyor -

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.