ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 27.11.2023 19:58

Belediye Başkan A.Adayı Baş ÇESK Basketbol İçin Ne Dedi?

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı, Ak Partili Alim Baş, ilçeyi Türkiye Basketbol Ligi'nde temsil eden ÇESK içinde açıklamalar yaptı.

Belediye Başkan A.Adayı Baş ÇESK Basketbol İçin Ne Dedi?

Baş Çayırova Belediyespor BASKET takımına ilişkin açıklamasında, "Çayırova olarak her alanda potansiyelimiz olduğunu ve bu potansiyeli doğru kıullandığımızda her alanda önemli bir noktada olacağımıza inanıyorum. Ulusal bazda birçok başarı ve hedef elde edeceğimizi düşünüyorum. Çayırova'yı temsil eden basketbol takımı ulusal noktada yer alıyor. Basketbol Çayırovalıların belediyeden bir talebiydi. Buna benzer birçok sportif talepler de geldi. Bu talepler karşısında basketbol ve diğer spor kategorilerinde eğitimler veriliyor. Ben kişisel düşüncem ve hedefim doğrultusunda bilimsel çalışmalarla spor kategorilerinin daha da artması yönünde projeler oluşturuyorum. Bu kategorilerinin en yüksek liglerde müsabaka yapması, ilçemizi başarı ile temsil etmesi de hedef ve çalışmalarım arasındadır. ÇESK Basketbol Takımı ulusal arenada temsili ile ilçeye renk ve başarı katmaktadır.  Desteklemek ve daha da geliştirmek gerektiği düşüncesindeyim."dedi.


Anahtar Kelimeler: Belediye Başkan .Adayı Basketbol ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.