Tarih: 12.05.2024 06:19

Bayramoğlu'nda Ulaşım Denetlemesi

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Denetleme Ekipleri Bayramoğlu Kastelli Durağı'nda çalıştı.Şoförlerin manevara yapamadıklarına dair şikayetçi olmasının ardından park halindeki araçlara işlem yapıldı.

Bayramoğlu

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Denetleme Ekipleri rutin uygulamalarının yanısıra şikayet konusu olan konulara ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Haftasonu Bayramoğlu Kastelli Durağı'nda denetleme faaliyetlerine devam ekipleri araçların iç ve dış fiziki durumları, yolcuların şoförlerden olan memnuniyetsizlikleri, yolcuya karşı tavırlar denetleme çerçevesinde kontrol ediliyor. Toplu taşıma araç şoförleri bu durakta park eden araçlar nedeniyle dönüşe geçmekte zorlandıklarını manevra alanı kalmadığı yönünde şikayetçi oldukları da öğrenildi. Ulaşım Denetleme Ekipleri bu noktada park eden araçları Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği'ne bildirerek çekilmeleri yönünde işlem yaptılar.


Anahtar Kelimeler: Bayramoğlu' Ulaşım Denetlemesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.