Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 23.10.2023 19:12 Güncelleme: 23.10.2023 19:16

Bayrak ve Aras Muhtarlara Odaklandı

Çayırova İYİ Parti İlçe Başkanı Bayrak, Meclis Üyesi Aday Adayı Aras ve partililer muhtarlar günü olması nedeniyle hem resmi törene katıldılar hem de muhtarları çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Bayrak ve Aras Muhtarlara Odaklandı

İYİ Parti Çayırova ilçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Biriminden yapılan açıklamada, “Devletin, vatandaşa dokunan en sıcak eli ve halkın idaresindeki en önemli temel taşlarından biri olan Muhtarlarımızın Muhtarlar Günü Kutlu Olsun. Kaymakamlık tören alanındaki proğrama  Meclis üyemiz  Deniz Kolo,Meclis üyesi adayımız Kader Aras ,ilçe başkan yardımcılarımız Cengiz Yılmaz,Binnur Oran Akin,ve İlhami Aktaş beyle katılım sağladık. İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığı olarak muhtarlar günü dolayısıyla Meclis üyemiz Deniz Kolo,Meclis üyesi adayımız Kader Aras kadın politikaları başkanımız Gülşah Sırtbaşilçe başkan yardımcılarımız Binnur Oran AkinZeynep Öztürk Özdemir,Engin Yaşar ve Talip Gedik le  muhtarlarımızı ziyaret ederek muhtarlar gününü kutladı. Ziyaret dolayısıyla  muhtarlarımızın ve mahallelerimizin sorunları ilgili görüş alışverişinde bulunduk .İlgi ve alakaları İçin Yenimahalle Muhtarımız Yunus Köse,Özgürlük Mah Muhtarımız Tamer KayaAtatürk Mah   Muhtarımız Hasan Koca, Akse mah Muhtarımız  Sezayi Atik  beylere teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler: Bayrak Muhtarlara Odaklandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.