Tarih: 28.06.2024 01:01 Güncelleme: 28.06.2024 01:13

Bayrak O Belgeyi Meclise Getirecek mi?

Haziran meclisinde İYİ Parti Meclis Üyesiİlhami Bayrak ile Belediye Başkanı Çiftçi arasında ki, Çayırovaspor ile ilgili hukuk sürecinin başlamasına dair karşılıklı ifadeler Temmuz oturumunda da sürecek mi?

Bayrak O Belgeyi Meclise Getirecek mi?

Çayırova Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında araç kiralama ile ilgili gündem maddesi görüşmeleri esnasında İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi İlhami Bayrak, Çayırovaspor ile ilgili önceki dönemde alınan karar sonrasında dönem meclis üyeleri ve belediye yönetimi hakkında hukuk süreci oluştuğunu, bu sürecin de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin başvurusu ile başladığını ifade etmişti. Araç kiralama ihalesinin başladıktan sonra meclis kararı alınmasının, benzer bir hukuk süreci başlaması ile karşı karşıya kalınacağını ve bundan mevcut meclisin sorumlu olacağını ifade ederek eleştirilerde bulunmuştu. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırovaspor ile ilgili hukuk sürecinin başvurusunu kendisinin yapmadığını ifade etse de İYİ Partili Meclis Üyesi İlhami Bayrak, "Hukuk sürecini siz başlattınız. Bir daha ki meclise belgeleri getireceğim." demiş, Belediye ve Meclis Başkanı Çiftçi'de, "O belgeleri getirmenizi bekliyorum" ifadeleri ile cevap vermişti.
2 Temmuz'da yapılacak Çayırova Belediyesi Meclis Toplantısı'nda, Bayrak'ın, o belgeyi, mecliste gündeme taşyıp taşımayacağı merak konusu oldu.


Anahtar Kelimeler: Bayrak Belgeyi Meclise Getirecek ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.