Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 16.11.2023 11:03 Güncelleme: 16.11.2023 14:03

Bayrak İttifak Adayı gibi...

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak yerel seçimler öncesi oluşturulacak ittifakın muhtemel belediye başkan adayı profilinin izlerini yansıtıyor.

Bayrak İttifak Adayı gibi...

Mart 2024 seçimlerine doğru gidilirken kulislerde daha önce de yerel seçimlerde yarışan Bayrak'ın seçim tecrübesi açısından ittifakın adayı olma yönünde daha önde olduğu ifade edilirken, Bayrak'ta çıkışlarıyla bu ihtimalleri güçlendiriyor. Çayırova'da yerel seçim yarışında rakip olarak karşısına kim çıkarsa çıksın ezici bir üstünlükle seçimi kazanacağını ifade eden İlhami Bayrak, kazananın kendisinden öte Çayırova'nın ve Çayırovalının olacağınında altını çizdi. Ak Parti'den aday adayı başvurusu yapmayıplanlayan isimleri de değerlendiren İYİ Parti ilçe Başkanı İlhami Bayrak, “Kamuoyunda konuşulan isimlerden hangisi aday olursa olsun. Ya da yeni bir isim çıkıp aday gösterilsin. Hiçbirinin şansı yok. Ben bu seçimi açık ara kazanacağım.”dedi.


Anahtar Kelimeler: Bayrak İttifak Adayı ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.