Tarih: 04.09.2024 10:54 Güncelleme: 04.09.2024 11:04

Bayrak: Çiftçi Seçimde Bana Oy Verdi

Çayırova Belediye Meclisi Eylül Ayı Oturumunda Bayrak ve Çiftçi arasında ki ilginç diyaloglar meclis gündemlerinin önüne geçti.

Bayrak: Çiftçi Seçimde Bana Oy Verdi

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova'da tüm siyasi partilerin bir araya gelerek kendisine karşı mücadele verdiğini ifade ederek, " Zamanında kendisinin belediye başkanlığı döneminde en çok eleştiren sizdiniz. Sonra partinize aday yapıp peşinden yürüdünüz. Bazı partiler kendi adaylarını bir tarafa bırakıp, başka partinin belediye başkan aday için oy toplama çalışmaları yaptı. Bunu tüm Çayırova biliyor." dedi. Başkan Çiftçi'nin bu sözlerine karşılık İYİ Partili Meclis Üyesi İlhami Bayrak, "Şevki Demirci Ak Parti'nin adayı olduğu yerel seçimde siz de bana oy verdiniz? ifadesini kullandı. Başkan Çiftçi bu ifadeye karşılık, "Bunu nasıl tespit ettiniz. Oy kabinine benimle giren biri mi oldu ki o söyledi" dedi. Bayrak, "Ben size ev ziyareti yaptığımda siz söylediniz" şeklindeki söylemine karşılık Başkan Çiftçi, "O konuya aydınlık getirmek isterim. Ben o yerel seçimde aday adayıydım. Partimin adaylığı Şevki Demirci'ye verilince, İlhami Bayrak benimle görüşmek istediğini, bir arada hareket etme talebini iletti. Görüşmek için evime bir ziyaret yapmak istediğini de ekledi. Ben birebir bir görüşme yapamayacağımı, mutlaka yanımızda ikili görüşmenin yanında birileri olması gerektiğini şart koşarak ziyareti kabul ettim. Bana birlikte çalışma isteğini yineledi. Ben partimin dışında bir başka  partiye, başka partinin adayına oy vererek kendimle çelişeceğimi ifade ederek bu talebi kabul etmediğimi belirttim. Seçim günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda, Çayırova Belediye Başkanlığında meclis üyeliğinde Ak Parti'nin adaylarına oyumu verdim." dedi.


Anahtar Kelimeler: Bayrak: Çiftçi Seçimde Verdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.