Tarih: 09.05.2024 18:41 Güncelleme: 09.05.2024 18:51

Bayan Yeniay Darıca Meclisini Takip Etti

Darıca Belediye Meclis'inin yeni döneminde meclis üyesi koltuklarında yer edinen Hasan Yeniay'ın eşi Mayıs Ayı 2.Oturumu'nu takip etti.

Bayan Yeniay Darıca Meclisini Takip Etti

Siyasl Bilimler üzerine üniversite eğitimini sürdüren, Yeniay Turizm Yönetim Kurulu başkanı olan Nurcan Yasemin Yeniay, Darıca Belediye Meclis'inin Mayıs Ayı 2.Birleşimini Rüstem Metin Yurttal Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda takip etti. N.Yasemin Yeniay hem meclis toplantısını yerinde takip ederken hem de Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilçedeki önemli ismi, Belediye Meclis Üyesi Hasan Yeniay'ın da performansını meercek altına aldı.

İSTİFA SÜRECİ BAŞLIYOR
31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimler sonrasında ittifak çatısı altında Darıca Belediye Meclisi'ne seçilen Hasan Yeniay ve Kenan Paltacı önemüzdeki günlerde istifa ederek bundan sonraki meclis toplantılarına MHP Grubu olarak katıulacaklar. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı olan Kenan Platacı'nın ardından Hasan Yeniay'ın da MHP Grup Sözcüsü olması bekleniliyor.

 


Anahtar Kelimeler: Bayan Yeniay Darıca Meclisini Takip

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.