Tarih: 15.04.2022 00:20

Başkurtdere Köyü Davetlere Başladı

Erzurum Aziziye Başkurtdere Köyü 16 Nisan Cumartesi günü düzenleyecekleri 1000 kişilik iftar programın davet ziyaretlerine start verdi.

Başkurtdere Köyü Davetlere Başladı

16 Nisan Cumartesi günü Fevzi Çakmak Mahallesi'nde konuşlu Beyaz İnci Düğün salonun'da bu yıl ilki gelecek yıllarda ise geleneksel hale getirecekleri iftar için davet turuna çukan Erzurum Aziziye  Başkurtdere Köyü Başkanı Halit Akbayır ve beranerinde yönetim kurulu üyesi Murat Koçal'ın il durağı Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay oldu. Yarında MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret ederek düzenleyecekleri ifatara davet eden Başkurtdere Köyü Yönetimi, program akışınıda belirledi. 19.30'da Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayacak programda protokol konuşmaları, ilahi ve dualar yer alacak. Başkurtdere Köyü bu akşamda MHP İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve Yönetimine evsahipliği yaparak çay sohbetinde bulundular..

 

 


Anahtar Kelimeler: Başkurtdere Davetlere Başladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.