ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 10.12.2022 16:20 Güncelleme: 10.12.2022 16:22

Başkent'te Kim Nasıl Oynadı?

Ankara'da Büyük Anadoluspor İle karşılaşan Çayırova Belediyespor BASKET Oyuncularını değerlendirdim...

Başkent

BİRAY YENER: Bu maça özel bir kimliğe bürünen takıma Biray'da ayak uydurdu. Topu rakip yaya taşıdığında pasını aktaracak arkadaşını bulamadı. 6 dakika oyunda kaldı.1 kez savunma ribaundu alarak katkı sağladı. 2 kez üçlük 1 kez de 2 sayı atışı denedi ama maçı sayısız tamamladı. Verimlilik açısından iyi bir gün geçirmedi.

ÖMER FARUK ERMAT: İstatiksel olarak rakamları iyi. 3 kez 2 sayı atışını potayla buluşturdu. 2 kez üçlük denedi birinde isabet buldu. Maçta en iyi yaptığı ve etkili olduğu iş asistleri oldu. Hep hareketli hep enerjik. Ama biz onu çok daha iyi performans sergilediği maçlarını izledik. Takımımızın en skorer 3.ismi oldu.10 sayı üretti.

MERT ÇEVİK: Nazilli Belediyespor maçındaki oyununu izleyince Geçit ve Büyük Anadolu performansları tatmin etmedi. Savunmada da 3 ribaund alarak katkı sağladı. Ofansta ribaun şansı bulamadı. 4 kez atış yaptı. 2 sayı ile maçı tamamladı. Mert'in önemli maçlarda aldığı sorumluluğu, etkiyi biliyoruz. Her maçta görme ümidi taşıyoruz.

MUSTAFA KIRCALI: Bu sezon en iyi maçını çıkardı. İlk periyotta rakibi tek başına ekarte etti. 2 kez kazandığı hücum ribaundunu sayıya da çevirdi. 12 kez havada hakimiyet kurararak takımının en iyi ribaunt rakamına ulaştı. İlk çeyrekte 11 sayı üreterek rakibin kazanma arzusunu çatırdattı. Maçta bir kez top kaybı yaşamasının dışında başarılı bir  24 dakika çıkardı.

ÇAĞATAY ÇEVİK: Maçta adeta kombin yaptı. Savunmada ve hücumda ribaunt aldı. 3 sayıda başarılı olamasada 8 sayı üretti.Dengeli bir oyun oynadı. Nazilli maçındaki oyununu arattı.

KUTAY AKPULAT: İlginç bir maç çıkardı. Skorer ve ofansa yönelik bir oyuncu olsada 7 kez savunma ribaundu aldı. 11 sayı üretti. Serbet atışlarda yüzde 100 başarısı var. Pota altında çok etkili. Kendisine yapılan asisteleri sayıya çevirdi. Sade bir oyun oynadı.

BATUHAN GÜNGÖR: Attığı 2 üçlük ile rakibini sarstı. Ancak 7 kez denediği üçlük atışta 2 kez başarı yakalaması tanıdığımız Batuhan için yeterli değil. Rakibe kendini klitletti. Boşa çıkmada sıkıntı yaşadı. Markaja karşı çözüm üretmesi gerekiyor. Boşa çıkmada ve kendini unutturmada çözüm üretirse başta üçlük olmak üzere toplam sayı üretme istatistiği yükselecek.

KADİR ÇİPA: Maçın ribauntlar açısından Mustafa Kırcalı ile beraber en zirvede ki ismi. 8 sayı ile katkı yaptı. Serbest atış kaçırmadı. Biraz stresli ve gergindi. Hakem kararlarına sert karşılık verdi. Kadir'in patlama yapacağı maçı iple çekiyorum.

ALİ TUNCER: Sakatlık sonrası yavş yavaş takıma ve maç atmosferine uyum sağlamaya çalışıyor. İvmesi giderek yükseliyor. Savunmada ki ribaunt başarısını ofanstada sağlarsa rakibe işkence çektirir. Tecrübesi ortada ama bu maça yansımada yeterli değil. Üçlük denemedi. 6 sayıyla maçı tamamladı.

SERHAT UĞUR: Sanırım Serhat'a ilk Yalova maçında ne yazdıysam aynı cümleleri her maça yazsam yeridir. İnanılmaz istikrarla oynuyor. 18 sayı 9 asistle maça imza attı. Top onda olduğunda rakip çaresiz kalıyor. Takımımız onunla hem dinleniyor hem eğleniyor. Kazandığı tüm topları verime dönüştürdü. Sürekli A, B, C planı var. Asist yapamazsa üçlük deniyor ve sayıya da ulaşıyor. En kötü durumda dahi hücum süresini sonuna kadar kullanıp zamanı önde eritebiliyor. Temsilcimiz için transferi büyük kazanç.


Anahtar Kelimeler: Başkent' Nasıl Oynadı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.