Tarih: 19.11.2022 23:22

Başkan Yıldırım İşe TABAN'dan Başlıyor

Darıca MHP İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım yarın yapılacak ilçe danışma meclisi toplantısı öncesinde haber merkezi sorumlumuz Adnan Ayvaz'ı teşkilat binasında ağırladı.

Başkan Yıldırım İşe TABAN

Başkan Yıldırım geleceğe yönelik planlamalar ve çalışmalar çerçevesinde önce tabanda bir program uygulayacağının altını çizdi. Yıldırım açıklamalarında, "Partimizin ve ülkücülük ateşini yüreğinde barından yüzlerce insanımız var. Bu ateşle yansalarda partimizden bazı nedenlerle uzak kalmışlar. Hepsiyle bir araya geleceğim. Evlerine, işyerlerine gideceğim. Bu partiye, davaya gönül vermiş büyüklerimizn duasını almadan, onlarla istişare yapmadan yapacağımız hiç bir işin kıymeti olmaz. Onların hayır duası ve desteği ile hatta dava yolunda birlikte çalışma talebimizle daha güçlü bir şekilde Darıca'da davamızın çıtasını üst sevilere çıkaracağız."dedi

BİZDE GEÇMİŞ YOK
"Partimizin önceki dönemlerine ilişkin olumlu yada olumsuz kelamlar üretmeye ne zamanımız var nede gereği var" diyen MHP darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, "Biz önümüze, geleceğe bakıyoruz. Oluşturduğumuz yönetimimiz şevkle, heyecanla sahaya inmek istiyor. Geçmişle zaman harcamak niyetinde olmaktan çok sahada efor sarfedeceğiz. Gitmediğimiz dernek, esnaf ve hane kalmayacak. Sıkmadığımız el kalamayacak. Herkesle oturup çay içeceğiz."dedi.

TEŞKİLAT KAPIMIZ HEP AÇIK
Partililerine davette bulunduğunun da altını çizen Başkan Yıldırım, "Yüreğinde ülkücülük ateşi yanan herkesi teşkilatımıza bekliyoruz. İstişare edelim. Sohbet edelim. Çay içelim. Ülkücüyüm diyerek geri planda kalmasın hiç kimse. Kapımız açık. Yüreğimizdeki ateşleri birleştirelim. Gücümüze güç katalım." dedi.

ÜLKÜ OCAĞIMIZ ÖRNEKTİR
Darıca Ülkü Ocaklarına yönelikte takdirlerinibelirten Başkan Yıldırım," Darıca Ülkü Ocağımız bana göre ülke genelindeki tüm ocaklar arasında örnek etkinlikler ve faaliyetler düzenliyor.Onların çalışmalarını takip ediyorum. Her perşembe günümü Ülkü Ocağımıza ayırıp onlarla bir arada olacağım. Sportif, kültürel ve sanatsal etkinlik programları üst düzeyde. Çok yakın zamanda bir etkinliği daha hayata geçirmek üzere son rötuşları yapıyorlar. Gereken tüm desteğimizi ocağımıza da vereceğiz"dedi.


Anahtar Kelimeler: Başkan Yıldırım TABAN' Başlıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.