Tarih: 20.04.2023 22:44
Başkan Şerifalioğlu Ramazan Bayramını Kutladı

Başkan Şerifalioğlu Ramazan Bayramını Kutladı

Gebze Ticaret odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı... Başkan Şerifoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi..

GTO Meclis Başkanı, “Rahmeti ve bereketiyle gelerek bizlere sabrı ve hoşgörüyü anlatan; dayanışmanın ve yardımlaşmanın anlam kazandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

Başkan Oğuz Şerifalioğlu mesajına şöyle devam etti.

Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum. Bu vesileyle aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek sevgi ve merhamete muhtaç; yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olalım.

Bu duygularla büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazan’da edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini yürekten diliyor,Gebzeli hemşehrilerime ve aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.