Tarih: 13.06.2024 14:32

Başkan Şakar ve Başkan Bıyık teşkilatlarını yalnız bırakmıyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, teşkilatının yanında olmaya devam ediyor.

Başkan Şakar ve Başkan Bıyık teşkilatlarını yalnız bırakmıyor

Başkan Şakar ve Başkan Bıyık, Bayramoğlu ve Cami Mahalle Teşkilat toplantılarına katılarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, parti içi dayanışma ve örgütlenme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, teşkilat mensupları ile buluşarak destek ve motivasyon ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Şakar ve Başkan Bıyık, Bayramoğlu ve Cami Mahalle Teşkilat toplantılarına katılarak mahalle teşkilatlarının çalışmalarını yerinde inceledi ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. 

 


 

 

BAŞKAN ŞAKAR’DAN BİRLİK MESAJI
Toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, teşkilatın her kademesinin önemine vurgu yaptı ve birlik mesajı verdi. Şakar, “Teşkilatımızın her bir üyesi bizim için çok kıymetli. Mahalle teşkilatlarımızın gayretleri, partimizin başarısında büyük rol oynuyor. Birlikte çalışarak, birlikte başaracağız. Önümüzdeki süreçlerde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 


 

 

BAŞKAN BIYIK’TAN DESTEK VURGUSU
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise konuşmasında, teşkilat mensuplarına desteklerini ifade etti ve Darıca’nın gelişimi için yapılan projelerden bahsetti. Bıyık, “Mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarla Darıca’nın çehresini değiştiriyoruz. Teşkilatımızla birlikte hareket ederek, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Hep birlikte Darıca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.