Tarih: 08.10.2022 11:17

Başkan Özdemr'den Müdür Duran'a Teşekkür

Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, Çayırova Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Kader Duran'a teşekkür etti.

Başkan Özdemr

Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, Çayırova Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Kader Duran'a teşekkür etti. Özdemir, Duran'a teşekkür etme nedenine ilişkin konuya şöyle açıklık getirdi.

Çayırovada çöp konteynırları yer altına alınıyor. Akülü tekerlekli sandalye kullanan bazı engelli vatandaşlar tarafından bize sorulan soruların doğru cevabını verebilmek için bilginin kaynağından almak istedik. Çayırova Belediyesi Çevre ve temizlik işleri müdürü sn. Kader Duran'ı ziyaret edip vatandaşların aklına takılan sorularını aktardım karşılıklı bilgi alışverişinin ardından gün belirledik ve birlikte sahaya çıkıp çöp projesini yerinde görerek aydınlatıcı bilgiler aldık proje düşünce ve uygulama olarak inceledik. Güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sivil toplum kuruşu olarak biz seçim zamanlarının toplantı öncüleri olmamalıyız. Her gün sorunları, eleştirileri, talepleri teşekkürleri toplayıp ilgili kurumun birimlerine taşıyıp sorunların çözümünde asli görevimizi yapmalıyız. Biz Marmara engelliler derneği olarak asli görevini yapmaya çalışan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Hizmetlerin yapılması gerektiğinde yapılana teşekkür eder yapılmayanlarıda eleştiririz. Eleştirilerin başarıya katkısı olduğunu bildiğimiz içinde olumlu olumsuz eleştirilere açığız. Sahadaki proje alanlarında çöp konteynırlarıyla ilgi bizleri bilgilendiren Çayırova Belediyesi başta olmak üzere çevre ve temizlik işleri müdürü sn Kader Duran ve ekibine teşekkür ediyoruz.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.