Tarih: 15.09.2023 15:43

BAŞKAN MUTLU ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÇELEBİ'Yİ MAKAMINDA AĞIRLADI!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman MUTLU, bugün Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim ÇELEBİ'yi makamında ağırladı.

BAŞKAN MUTLU ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÇELEBİ

Gerçekleştirdiği realist konuşmalarla adından sıkça söz ettiren ve kurulduğu günden bu yana büyük bir oy yükselişi yaşayan, kararsız seçmenin umudu Yerli ve Milli Parti'ye ziyaretler hız kesmeden devam ediyor. Bugün de Anavatan Partisi Genel Başkanı ÇELEBİ, Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman MUTLU'yu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette başkanlar yaklaşan yerel seçimler ve ülkenin sosyal, siyasal, ekonomik durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Başkan MUTLU, ziyaretlerinden dolayı Başkan ÇELEBİ ve beraberindeki heyete teşekkür ederek:" Bizler Yerli ve Milli Parti olarak büyük bir oluşumun içerisindeyiz. Halkımıza gerçekleri anlatmak, bağımsızlığımızı savunmak, Türkiye Cumhuriyeti'ni içinde bulunduğu bu cendereden çıkartmak için vâr gücümüzle çalışıyor. 81 ilde oluşumumuzu tamamlama gayretini de gösteriyoruz. Bizler ziyaretlerimize devam ederken diğer partiler de bizleri ziyaret ediyor. Öyle ki bugün Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim ÇELEBİ ve beraberindeki heyet partimizi ziyaret etti. Gündemimizde yaklaşan yerel seçimler, ülkemizin kronikleşmiş sorunları vardı. Sosyal, siyasal ve ekonomik durumumuzlanilgili de istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir gün geçirdik. Nazik ziyaretleri için Başkan ÇELEBİ ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.