Tarih: 25.01.2023 10:23 Güncelleme: 25.01.2023 10:31

Başkan Işık Regaip Kandilini Kutladı

Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık Mübarek 3 Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Işık Regaip Kandilini Kutladı

Geçtiğimiz haftasonu yoğun bir katılımla gerçekleşen Darıca Ardahanlılar Derneği kongresinde görevine devam etmesi yönünde hemşerilerinden güven oyu alan Başkan Bülent Işık mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Rahmet ve bereketin bol yaşandığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Yüce Allah'a daha derin bir şükür imkânı bulacağımız, insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını umut ediyorum. Bu duygularla, Regaib Kandili'nin ve Üç Aylar'ın tüm hemşerilerimize, ülkemize, İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum."


Anahtar Kelimeler: Başkan Regaip Kandilini Kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.