Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 13.08.2022 01:50

Başkan Işık Neden Sahada Değil?

Sahaların en hareketli, cemiyetlerin en katılımcı ismi Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık son dönemde ortalıkta görünmemesinin nedeni öğrenildi.

Başkan Işık Neden Sahada Değil?

TÜm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronovirüs belki gündemden düşsede, bu virüse karşı yasakların tamamı kaldırılsada bölgemizde ki isimler olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bazı rahatsızlıkları nedeniyle muane olan Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık, yapılan testler sonucunda koronovirüse yakalandığı ve yaklaşık bir haftadır evinde karantinada olduğu öğrenildi. Salı günü karantina sürecini tamamlayacak olan Başkan Işık, tekrar testlerini yaptırarak durumu ile ilgili son durum netlik kazanacak. Karantinada olduğu süreç içinde bölgemizdeki düğün, cenaze, mevlid, sünnet ve açılış etkinliklerinde derneğini temsil edemeyen Başkan Işık, derneğe ve kendisine davetiye bırakan cemiyet sahiplerinden anlayış bekledi. Salı günü şayet test sonuçları olumlu yönde olursa cemiyet sahiplerine yönelik ziyaretlerini şahsi ve yönetimi ile birlikte gerçekleştirecek Başkan Bülent Işık'a geçmiş olsun dileklerimizi göndeririz.


Anahtar Kelimeler: Başkan Neden Sahada Değil?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.