Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 21.10.2023 08:50

Başkan Işık Duyurdu: Erteledik

İsrail'in Filistin halkına uyguladığı insanlık dışı katliamlar nedeniyle ülkemizde ki eğlence etkinlikleri iptal ediliyor.

Başkan Işık Duyurdu: Erteledik

Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık'ta düzenleyecekleri tanıtım gününün ertelendiğine dair bir duyuru yaptı…İşte o duyuru….

 

Tanıtım günlerimizi erteliyoruz
Darıca Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu olarak Kasım ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız tanıtım günleri programımızı erteliyoruz.
Eli kanlı terör devleti İsrail'in Filistin halkına yönelik insanlık dışı eylemleri nedeniyle Yönetim kurulumuzun oy birliği ile aldığımız erteleme kararını kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.
Tüm dünya ülkelerinin gözlerinin önünde hastaneleri, camileri,okulları bombalayarak binlerce sivili, masum çocukları katleden, zalimce bir tutum içinde tarihin hiç bir döneminde görülmemiş bir vahşete sebep olan İsrail'i esefle kınıyoruz. 
Bu şartlar altında derneğimizce tertip edilen Ardahan ili yöresinin kültürünü doyduğumuz yaşadığımız Darıcamıza taşımak ve tanıtmak amacı ile tertip etmeyi planladığımız etkinliğimizi ileri bir tarihe erteliyoruz.
Zalimler için yaşasın cehennem.
Darıca Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu ve tüm Ardahanlılar olarak Filistin halkına ve İslam alemine  en kalbi duygularımızla başsağlığı diliyoruz. 
Kamuoyuna saygılarımızla


Anahtar Kelimeler: Başkan Duyurdu: Erteledik

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.