GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 05.04.2023 14:47 Güncelleme: 05.04.2023 15:06

Başkan Işık Çok Sert Çıktı

Bölgenin en çok siyasi misafir ağırlayan sivil toplum kuruluşu Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, "Kocaeli’nin nüfus olarak 1.sırasında yer alan Kars Ardahan’ı yok saymak bu kente ihanettir." dedi.

Başkan Işık Çok Sert Çıktı

Kurulduğu günden beri tüm siyasi partilerin kapısının çaldığı bir sivil toplum kuruluşu olan Darıca Ardahanlılar Derneği güncel gelişmeleri takip ettiği gibi bir çok konuda da gündemi belirlemeye devam ediyor. Dernek Başkanı Bülent Işık yaptığı açıklamada, Serhat şehirleri ve bu şehirlerin geleneklerini insanlarını ve yörelerine ait ürünleri kimsenin yok sayamayacağını hele de dalga geçilmesine izin vermeyeceğinin altını çizdi. Başkan Işık açıklamasında, “Serhat şehirleri kimsenin ahırında bağlı danası değildir… Hele hele dolgu malzemesi hiç değildir. Partisi ne olursa olsun, seçilebilir sıradaki hemşerilerimizi desteklemek boynumuzun borcudur.  Tanıtım günlerimize gelip KAZ Kandırada meşhur diyen milletvekilleri ile bizimle dalga geçilmesine sessiz kalmayacağız. Yıllardır gasp ettiğiniz Karslının Ardahanlının hakkını verin artık .” ifadelerine yer verdi…


Anahtar Kelimeler: Başkan Çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.