Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 14.10.2024 19:15 Güncelleme: 14.10.2024 19:17
BAŞKAN ENİŞ

BAŞKAN ENİŞ'İN TRAFİĞİ ÇOK YOĞUN

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, yönetimi ve meclis üyeleri ile birlikte bölgenin dört bir yanında ki hareketliliğin içinde yer aldı.

Haftasonu Gebze Eski İlçe Başkanı İsmet Kara’nın kızı Gözde Kara & Erhan Öztürk çiftinin, Sena Eray & Mert Demiray çiftinin, Berna Külekçi & Önder Nazlı çiftinin  düğün törenine katılan CHP İlçe Başkanı Binali Eniş ve Yönetimi ayrıca ameliyat olan partilisi Deniz Hanımeli’ye yönelikte bir geçmiş olsun ziyareti düzenledi. Başkan Eniş ve yönetimi yine kardeşi vefat eden partilisi Engin Özcanlı’ya taziye ziyaretinde bulundular. Başkan Eniş, vatandaşların cemiyet ve özel günlerinde onlarla bir olma hassasiyetini sürdürürken Gebze'de yaşanan sokak hayvanlarına yönelik vahşeti protesto etmek adına da basın açıklamasına meclis üyeleri ile birlikte katılım sağladı. SMA hastası Miray Bebek için düzenlenen kermeste Çayırova Kadınlarını yalnız bırakmayarak destek veren Başkan Eniş, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) önünde bölgede ki partililer ile bir araya gelerek Kadın Katliamlarına ve Gebze teknik üniversitesindeki  taciz iddialarına karşı  tepkisini dile getirdi.

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.