Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 09.06.2022 22:15

Başkan Çiftçi Şampiyona Geldi

2. Lig'e Yükselme hedefi ile Balıkesir'de final maçlarına çıkacak olan Çayırova Belediyespor, kendi tesislerinde Koç Metin Gezginci nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çiftçi Şampiyona Geldi

2. Lig'e Yükselme hedefi ile Balıkesir'de final maçlarına çıkacak olan Çayırova Belediyespor, kendi tesislerinde Koç Metin Gezginci nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi antrenmanı ziyaret ederek final maçları için başarı dileklerinde bulundu. Takım hakkında ÇESK Başkanı Hasan Akan ve Koç Metin Gezginci'den bilgi alan Başkan Çiftçi, basketbol şubesinin altyapı oluşumlarının hangi konumda olduğu noktasında da bilgi aldı. Başkan Çiftçi, "Çok kısa süre içinde kurduğumuz basketbol takımımız yine kısa süre içinde zirveye adını yazdırdı. Başarı üstüne başarı elde ederek ilçemimizi gururulandırdı. Ayaklarımızı yere sağlam basarak yavaş yavaş tırmanmak istiyoruz. İnşallah daha üst liglere çıkarız. Takımımızın başarısı kadar ilçede ki çocuklarımızın gelecekte yetişerek bu takımın oyuncuları olmasını sağlamak önemli. Altyapıya ciddi ve hassas bir şekilde önem veriyoruz. Takımın 10-15 yıl sonrasını şimdiden planlıyoruz. Tüm oyuncularımıza ve teknik ekibimize Balıkesir'de final maçlarında başarılar diliyoruz. İlçemizi mutlu edecek haberleri bekliyoruz."dedi. 

 

 

 

 

 


 


Anahtar Kelimeler: Başkan Çiftçi Şampiyona Geldi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.