Tarih: 27.09.2023 20:12 Güncelleme: 27.09.2023 21:34

Başkan Büyükgöz'e seslendi; "Futbol sahası bizi mutlu edecek"

Gebze Yavuz Selimspor Başkanı Taner Aygün, Mahallesindeki Stadyum Sorununu Gündeme Taşıdı

Başkan Büyükgöz

Gebze'nin köklü spor kulüplerinden Yavuz Selimspor'un başkanı Taner Aygün, uzun yıllardır çözülemeyen stadyum sorununu gündeme taşıdı. Başkan Aygün, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e seslendi.

Yavuz Selim Mahallesi'nin spor hayatındaki önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Aygün, "Yavuz Selim'de futbol sahası... bizi çok mutlu edecektir Sayın Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz..." şeklindeki paylaşımında, mahallelerinin uzun yıllardır beklenen bir futbol sahasına ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Stadyum sorununun çözümünün hem mahalle sakinleri hem de spor camiası için önemli olduğunu vurgulayan Taner Aygün, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e destek çağrısında bulundu.

Mahalle sakinleri ve spor severler, bu çağrıya destek verirken, stadyum sorununun bir an önce çözülmesini bekliyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün bu konuya ilişkin nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.