Tarih: 14.05.2024 16:31

Başkan Aydın. Bu sezon müsada istiyoruz

Bu sezon Süper Amatör Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyerek Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Çayırovaspor Kulüp Başkanı Muarrem Aydın açıklamalarda bulundu.

Başkan Aydın. Bu sezon müsada istiyoruz

Takımının Bölgesel Amatör Ligi için kadro yapılanması üzerine görüşlerini açıklayan Başkan Aydın, "Tecrübelki oyuncu ile genç oyuncu harmanlamasını en iyi şekilde yapmayı planlıyoruz. Kadromuzda hem başarıya aç oyuncular olsun hem de bu ligin tecrübeli isimleri yer alsın istiyoruz. Bu hassas ayarı yapmayan bir çok takım BAL'da başarılı olamadı. " dedi.

GEBZESPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNU ÇOK İSTEDİK
BAL Liginde Gebzespor'un şampiyon olamamasına çok üzüldüklerini de ifade eden Çayırovaspor Kulüp Başkanı Muarrem Aydın, "Darıca G.B'nin BAL'a düşmesi bizi çok üzdü. Ayrıca Gebzespor'un şampiyon olmamasına da üzüldük. Yıllardır Gebzespor'un üst lige çıkmasını hep istedik. Şimdi seneye muhtemelen aynı grupta yer alma durumumuz var. Neden aynı ligde birbirimize rakip olalım ki... Gebzespor çıkmış olsaydı, Darıca G.B ligden düşmemiş olsaydı ve bu sezon sıra bize gelseydi ne güzel olurdu. Şimdi birbirimizle rakip olma durumu ortaya çıktı. Bu kesinlikle istediğimiz bir şey değil. Ama bu sezon bizde BAL'dan 3.Lig'e çıkmak istiyoruz. Transfer ve yapılanmamızı ona göre yapacağız. Bu sezon onlardan müsade istiyoruz."dedi.

BAL BÜTÇESİNDE UÇMAYACAĞIZ
Transfer de hassas ve nokta atışı isimlerle anlaşmak istediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Aydın, "Bazı BAL takımlarının sezon boyunca harcadıkları paraları, oluşturdukları bütçeleri duyuyoruz. Bizde o rakamların yarısı olsa boş kağıda şampiyonluk adına imza atarım. Bu ligde para önemli ama biz bazı kulüplerin oluşturduğu bütçeleri harcamadan başarıya ulaşacağımıza eminiz. "dedi.


Anahtar Kelimeler: Başkan Aydın. sezon müsada istiyoruz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.