Tarih: 25.01.2023 08:13 Güncelleme: 11.01.2024 00:17

Başkan Altıntaş:Bu bir fırsat kapısıdır

İş ve spor adamı Gökhan Altıntaş mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Altıntaş:Bu bir fırsat kapısıdır

Fırtınba Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda bölgemizin en önde gelen araç lastiği firması Altınlas Oto Genel Müdürü Gökhan Altıntaş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 “Manevi hayatımızda büyük bir yeri olan bereket ve huzurun sembolü olan üç ayları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İslam kültüründe kutsal kabul edilen ve halk arasında da "Üç aylar" olarak anılan Recep, Şaban ve Ramazan ayları, bolluk ve bereket ayları olarak bilinir. Rahmet, bereket ve mağfiret dolu bu günleri müminlere açılmış bir fırsat kapısı olarak bilerek bu gün ve geceleri Rabbimizin rızasını kazanmak için vesile kılalım. Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Yüce Rabbimiz üç ayları layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin.Üç aylar ve  Regaip Kandilinin başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.