Tarih: 31.01.2024 21:04 Güncelleme: 31.01.2024 21:08

Başkan Aday Öztürk Basın Turunda

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Öztürk ve İlçe Başkanı Soner Kartal basın kuruluşlarıona yönelik ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Başkan Aday Öztürk Basın Turunda

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Aşkın Özhan Öztürk seçim çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal ve İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Aşkın Özhan Öztürk, ziyaret ettikleri basın kuruluşlarınada31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulundular. Seçimi kazanacak projelerini önümüzdeki günlerde yapacağı bir lansman ile tanıtacağını açıklayan İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Aşkın Özhan Öztürk, ‘’Yıllardır Darıca’da yaşayıp ve bu ilçede büyüdüm. Darıcalıların dertlerini biliyorum. Kentsel dönüşüm, trafik ve sosyal yaşam gibi sorunların yüksek olduğu Darıca’da seçimi kazanmak için gece, gündüz çalışacağız. Ekibimiz çok iyi. 12 Şubat’tan sonra meclis üyesi adaylarımız da belli olacak. Projelerimiz hazır. Yakın bir zamanda seçim beyannamemizi açıklayacağız. ’’ dedi.


Anahtar Kelimeler: Başkan Öztürk Basın Turunda

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.