Tarih: 30.09.2023 20:15 Güncelleme: 30.09.2023 20:17

Başiskele Darıca'da KAYA'ya Çarptı

Süper Amatör Lig B Grubu Temsilcilerimizdan Darıca Türkeli Sk ikinci hafta karşılaşmasında rakibi Başiskele Belediyespor'u evinde ağırladı. Rakibini 2-0'lık skorlka geçen Darıca Türkelispor'un gollerini Hakan Kaya kaydetti.

Başiskele Darıca

İlk hafta deplasmanda Arslanbey'i 4 golle geçerek Süper Amatör Lig B Grubu'nda zirveye kurulan Darıca Türkelispor ikinci hafta karşılaşmasında Nene Hatun Stadı'nda Başiskele Belediyespor'u ağırladı. Maça oyun üstünlüğü ile başlayan Darıca Türkelispor bir türlü istediği gole ulaşamayınca strese girdi. Rakib Başiskele Belediyespor'da üst üste baskı altında kaldığı pozisyonlar sonrası gaerginleşti ve oyunu sert bir mücadele havasına soktu. Zaman zaman sert müdahalelerin ve gergin anların yaşandığı maçın ilk yarısında D.Türkelispor 35.dakikada Hakan Kaya'nın kafa golüyle soyunma odasına 1-0 galip girdi.

İKİNCİ YARIDA DA SAKİNLEŞEMEDİLER
Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golünü aramak üzere hızlı bir giriş yapan konuk ekibe, bu fırsatı vermeyen D.Türkelispor oyunu yine rakip yarı sahası içine taşıdı. Üst üste bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen D.Türkelispor'u rajatlatan gol. 78. dakikada yine Hakan Kaya ile geldi. Sol kanattan gelen topu önce göğsü ile kontrol altına alan Hakan Kaya ardından sert ve düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu. 2-0 geriye düşen konuk ekip oyuncular ve yedek kulübesi stresini zaman zaman hakemden zaman zamanda temsilcimiz oyuncularından çıkarma teşebbüsünde bulunsa da sonuç değişmedi. Darıca Türkelispor 2.haftayıda galibiyetle tamalayarak puanını 6 yaptı. Haftayı lider olan kapatan Darıca Türkelispor gelecek hafta Körfez Belediye Hereke Yıldızspor'a konuk olacak.

Toplu Sonuçlar

Derincespor 2 - 3 Hisareynspor 
Karamürselspor 3 - 0 Osmanlı 41 Spor 
Çayırovaspor 2 - 0 Körfez Bld.Hereke Yıldızspor 
Arslanbey Gençlerbirliği 8 - 0 Gebze Tayfunspor

MAÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 


Anahtar Kelimeler: Başiskele Darıca' ' Çarptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.