Tarih: 06.08.2024 18:10
Başhekim Emre

Başhekim Emre'den iç acıtan açıklamalar

Darıca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurum, kuruluş ve muhtarlar toplantısında kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Başhekim Emre, doktorlara ilişkin kara bir tablo çizdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından bir doktorun 42 hastaya bakmalıdır öngörüsünün altını çizerekn Doç Dr. Arif Emre, başhekimliğini yaptığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir doktorun 200 hastaya baktığını ifade etti. Toplantıda muhtarlar tarafından randevu almakta zorlanan vatandaş söylemlerini gündeme getitilmesinin ardından söz alan Başhekim Emre, " Yazın doktorlarımız senelik izine çıkıyor. Kanuni hakları tabi. Zaten kışın hastalıklar daha fazla olduğundan doktorların yazı izin kullanmasına biz de sıcak bakıyoruz. Cildiye, göz gibi branşların dışında randevu alım sorunu olduğunu düşünmüyorum. Yeni hastanemiz tamamlandığında mevcut hastanemizin yoğunluğu da rahatlayacaktır."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.