Tarih: 29.01.2023 18:02 Güncelleme: 29.01.2023 18:08

Başesgioğlu, Bıyık ve Kara Açıkgözler'e geldi

Geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlık sonrası hayata veda eden bölgemizin sevilen işadamı Dinçer Açıkgöz'ün aile eski bakan Başesgioğlu'nu, Belediye Başkanı Bıyık'ı ve Kaymakam Kara'yı ağırladı.

Başesgioğlu, Bıyık ve Kara Açıkgözler

Bölgemizin sevilen, hayırsever işadamı Dinçer Açıkgöz'ünn ağabeyi Murat Açıkgöz kardeşleri İlker ve Burcu açıkgöz ayrıca annesi ve eşi  Eski içişleri bakanı aynı zamanda hemşerileri Murat Başesgioğlu'nu, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'yı ,Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ve Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Abdurrezzak'ı ağırladı. Murat Açıkgöz düzenlenen ziyaret ile ilgili, “Hanemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran Kastamonu'muzun büyük değerlerinden,geçmiş dönem İç İşleri Bakanımız Murat Başesgioğlu'na, Darıca Kaymakamı değerli büyüğümüz Yüksel Kara'ya ve Darıca'nın güler yüzü, Darıca'da ahde vefa denince akla gelen ilk kişi olan Darıca Belediye Başkanım Muzaffer Bıyık'a ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum!!” ifadelerine yer verdi..

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.