Tarih: 06.03.2023 22:24 Güncelleme: 06.03.2023 22:37

Baran Aydın'ın, Aday Açıklanmasından Sonraki Paylaşımı Dikkat Çekti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasından dakikalar sonra sosyal medya sayfalarında Yunus Emre'nin sözlerini paylaştı.

Baran Aydın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını n açıklandığı akşam saatlerinde CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcı Baran Aydın gelişmeleri Başkent'te takip etti. Baran Aydın'ın partisinin lideri aday olarak açıklanması tüm CHP camiası çerçevsinde sevinçle karşılandı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından gözler Kocaeli ve bölgemizdeki CHP'lilerin açıklama ve paylaşımlarına çevrilirken ilk paylaşım İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın'dan geldi. Aydın paylaşımında ünlü Türk Şairisi Yunus Emre'nin sözleri olan , “Biz gelmedik kavga için , Bizim işimiz sevgi için, Dostun evi gönüllerdir , Gönüller yapmaya geldik..” mısralarına yer verdi.  Başkent'te Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylaığını tebrik eden ilk isimler arasında yine Baran Aydın ön sırada yer aldı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.