Tarih: 05.10.2024 17:21
Baran Aydın

Baran Aydın'a Bir Plaket'te Kadın ve Mücadele Derneği'nden

Kocaeli Kadın ve Mücadele Derneği Şube Başkanı Emine Özcan ve yönetiminin ev sahipliğindeki kahvaltı programına CHP Heyetinde renkli isimler katılım yaptı.

Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş,  CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Şengül Çiftçi'nin de katıldığı programda Baran Aydın'a derneğe verdikleri destekten dolayı bir plaket sunumu yapıldı.

SİZİNLE OLMAK ÇOK GÜZEL
Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın'a plaket sunumu gerçekleştiren  Kocaeli Kadın ve Mücadele Dernek Başkanı Emine Özcan, “Kocaeli’de böyle bir derneğe ihtiyaç var diye düşündük ve sizin takdirlerinizle mücadelede var olmaya çalışacağız. Derneğimizin çeşitli amaçları var ama benim için en önemli olan şey yapılan araştırmalara göre 560 çocuğumuz annesiyle birlikte mahkum. Bu çocuklar bu mahkumiyeti hak etmiyor. Bu güzel çocuklar bizim çocuklarımız. Biz onların varlığını hissettiğimiz zaman bizim de evladımız oluyor. Bunun için devletin kapısını çalacağız çocuklar için sosyal bir alan oluşturabilmek için eğer destek olmazlarsa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanından rica edeceğiz. Bir aylık bir derneğiz. Burada sizinle olmak çok güzel” dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.