Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 03.06.2024 20:10 Güncelleme: 03.06.2024 21:01

Baran Aydın Mecliste O Videoyu Yayınladı

Çayırova Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısını gerçekleştirmek üzere bugün toplandı. Toplantıda yaşanan ilginç konu başlıkları dikkat çekiciydi.

Baran Aydın Mecliste O Videoyu Yayınladı

Çayırova Belediye Meclisi'nin Haziran Ayı Toplantısı'nda 6. gündem maddesi olarak, Kültür İşleri Müdürlüğü'nün beledyeye ait bilgi evlerinde bulunan çocuk kulüplerine tam gün veya yarım gün kayıt yaptıracak öğrencilerden alınacak ücret tarifelerinde revize yapılması ile ilgili teklif görüşüldü. Gündem teklifinin okunmasının ardından söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, seçim sürecinde Belediye Başkanı ve o dönemin başkan adayı Bünyamin Çiftçi'nin Habertürk'te konuk olduğu programın videosunu meclis toplantısında yayınladı. Programın sunucu tarafından sorulan, "Kreşler parasız mı?" sorusuna "Evet" cevabı veren Bünyamin Çiftçi, Meclis toplntısında CHP'li Baran Aydın'ın, "Ücretsiz olan kreş ücretini nasıl revize ediyorsunuz? sorusu ile karşı karşıya kaldı. Aydın ayrıca seçim sürecinde Başkan Çifçi'nin televizyon programında verdiği bu cevapla hem vatandaşları hem de program sunucusunu yanılttığını da ifade etti.

ÇİFRÇİ: KREŞ EĞİTİMİ ÜCRETSİZ AMA REVİZE EDİLEN EĞİTİM DEĞİL

Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın'ın eleştirilerine cevap veren Belediye ve Meclis Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Kreşler sadece eğitimle bitmiyor. Bunun servis ücreti var, yemek ücreti var, kırtasiye ücreti var. Ben televizyon programında kreş eğitiminin ücretsiz olduğunu ifade ettim. Bu konuda tekrar televizyon programına konuk olduğumda detay konusunda düzeltmemi yaparım. Burada asıl amaç durumu iyi olan ailelerin kreşlerimizden yararlanmasından öte dar gelirli vatandaşlarımızın bu hizemetini alabilmesini sağlamak. Bunu sağlamak amacıyla böyle bir revize gündem maddesini meclise taşıdık."dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Baran Aydın Mecliste Videoyu Yayınladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.