Tarih: 02.07.2024 19:26

Baran Aydın: Meclise Gelmeyelim, whatsaptan yazışalım

Çayırova Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'nda Başkanvekili Seyhan Dünmez ile Meclis Üyesi Baran Aydın arasında ki diyalog oturuma damga vurdu.

Baran Aydın: Meclise Gelmeyelim, whatsaptan yazışalım

 

Çayırova'da yapılması planlanan otopark için arsa tahsisleri ve takasına ilişkin gündem maddesine red oyu veren muhalafete serzenişte bulunan Ak Parti Meclis Üyesi Erdem Karataş, "İlçeye çok lazım olan bir otopark yapılması planlanıyor ve meclis gündemine geliyor. İlçeye ve ilçe halkına hizmet verecek bu projeye neden ret oyu veriyorsunuz, anlamadım." ifadesinde bulundu. İYİ Parti Meclis Üyesi İlhami Bayrak, "Buradaki arazinin bulunduğu konum itibari ile bedel farklılıkları var mı yok mu belli değil. Bu konuda Baran Aydın'ın katkı sumasını istiyorum. Çünkü o emlakçı. Çayırova'daki tüm arazilerin bedel değerini biliyor."dedi.

AYDIN: KONUŞMAYALIM, YAZIŞALIM
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Meclis Üyesi Baran Aydın, "Birinin imar izni 3 kat diğeri 5 kat. Ayrıca 5 katın altına dükkan yapılma izni de var. Erdem Hocama soruyorum. Siz hangisini tercih edersiniz? Bir eğitimci olarak kendisine büyük kıymet veriyorum. Ama herkesin bildiği bir iş var."dedi. Baran Aydın bu açıklamaları yaparken Başkanvekili Seyhan Dünmez, "Konu hasıl olmuştur. Konuya yazılı olarak cevap vereceğiz. Konuşmaya gerek yok." ifadeleri hem sözünün kesilmesi  hem de  meclise sözlü açıklama yapılmaması nedeniyle Aydın'ın sert tepki gösterdi. Aydın, "Seyhan başkanım, konuşmayacaksak, gündem maddelerine açıklık getirmeyeceksek meclise gelmeyelim. Whatsapp'tan konuşalım. "ifadeleri diğer meclis üyelerinde tebessüm yarattı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.