Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 30.10.2022 22:32

Baran Aydın Fatih Caddesi'nden Mesaj Verdi

Cumhuriyetimizin 99. yıl kutlamaları çerçevesinde tüm yurtta olduğu gibi Çayırova'da da çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlamalar yapıldı. Çayırova CHP İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği kutlama programı ilçe de büyük etki yarattı.

Baran Aydın Fatih Caddesi

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yılı dolayısı ile CHP'nin İzmit ve diğer ilçelerde yaptığı kutlama etkinliklerine Çayırova CHP İlçe Örgütünce düzenlenen metrelerce uzunluğundaki Türk Bayraklı Cumhuriyet yürüyüşü ve akabinde tertiplenen halk konseri damga vurdu.. Çiçeği burnundaki yeni ilçe başkanı Binali Eniş'in daha CHP ilçe kongresinin heyecanının ateşi sönmeden organize ettiği CHP Çayırova Cumhuriyet kutlam etkinliklerine, başta CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan olmak üzere partililer ve vatandaşlardan yoğun katılım gerçekleştirdi. 

BARAN AYDIN'DAN ANLAMLI MESAJ

"Yaşasın Cumhurite" diyerek önemli mesajlar veren Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, "Fatih Caddesi'nden metrelerce uzanan şanlı bayrağımızı açarak, ulusal marşımız eşliğinde meşaleler yakarak cumhuyitemizin kuruluşunu kutladık. Türkiye Cumhuyiyeti ve bu ülkenin insanları olarak Edip Akbayram'ın o şarkısında ki mesajı atfederek güzel günler göreceğimizden hiç şüphem yok. Yaşasın Cumhuriyet".dedi. 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Baran Aydın Fatih Caddesi' Mesaj Verdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.