Tarih: 25.12.2022 15:33 Güncelleme: 25.12.2022 15:37

Bahattin Demircan'dan Teşekkür

Gebze Nakliyeciler ve Lojistikçiler Derneği'nin 2. Olağan kongresini gerçekleşt. Yeni dönem başkanı Bahattin Demircam kongreye katılım gösteren isimlere teşekkür etti.

Bahattin Demircan

GENAKDER Başkanı Bahattin Demircan kongreye ilişkin şu açıklamalarda bulundu…

"Gebze Nakliyeciler ve Lojistikçiler Derneğimizin 2. Olağan kongresini gerçekleştirdik.

Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Kocaeli Milletvekili Sayın İlyas Şeker’in ,

Ak Parti Gebze İlçe başkanı Sayın Recep Kaya’nın , Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolları başkanı Sayın Enes Altıntaş’ın , Divan Başkanımız ayrıca Derneğimizin resmi hukukçusu Av. Ümit Konukcu’nun, önceki dönem İstanbul Milletvekili adayı Sayın Ramazan Özkürkçü’nün katılım sağladığı Derneğimizin kongresi görkemli bir şekilde yapıldı.

Nakliyeciler Derneğimizin kurucu başkanı olarak , kuruluşundan itibaren kişisel çıkar, ikbal hesabı, hemşehricilik , bölgecilik, adamcılık, ötekileştirme , vs. için değil , Türkiye Nakliyeciler ve Lojistikçiler Camiasına hizmet için gece gündüz demeden , inanarak ve azimle , siz değerli üyelerimize hizmet için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Camiamıza yaptığımız hizmetler sürecinde , hesabi değil hasbi olarak Nakliyeciler Camiasının takdirini kazanmaya azmettik. Şahsım ve yönetimim adına başarılı ve şerefli bir dönemi geride bıraktık. Hamdolsun.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Bölgemizin en başarılı STK’larından biri olmayı başardık.

Ve bu süreçte şahsımı hiç yalnız bırakmayan, çalışmalarda bize güç, moral veren değerli yönetim kurulu üyelerimize ve seçim sürecinde bizlere desteklerini esirgemeyen saygıdeğer üyelerimize teşekkür ediyorum.

Ülkemiz genelinde üreticiden tüketiciye yük ve malzemelerin taşınmasında ciddi emek sarfeden faaliyet gösteren tüm camiamıza şükranlarımı sunuyorum.

Tüm Nakliyeciler ve Lojistikçiler Camiasına saygılarımla."

 

 

 


 


Anahtar Kelimeler: Bahattin Demircan' Teşekkür

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.