Tarih: 17.11.2022 16:29 Güncelleme: 17.11.2022 16:38

Bahattin Demircan'dan ŞOK Açıklamalar

18 Kasım Cuma günü Sinop Dernekler Konfederasyonu Binasında yapılacak canlı yayında SİNKON Genel Başkanı ve Başkanvekilleri şok açıklamalarda bulunacak...

Bahattin Demircan

Sinop Dernekler Konfederasyonu Tanıtım Medya Biri, konfederasyonun resmi sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

 

SİNKON Genel Başkanımız Bahattin DEMİRCAN ve Başkanvekilleri Canlı yayında 
Sinop Tanıtım Günleri sürecini ve CHP ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Sinoplular üzerindeki siyasi oyunlarını canlı yayında Başkanvekilleri ile açıklıyor.
Sinop Hemşeri Buluşması adı altında Sinoplular nasıl siyasete alet edildiğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kanun ve hukuka nasıl aykırı davrandığını ve SİNDEF ve İBB yasaları nasıl çiğnediğini belgeleriyle açıklıyor. 
SİNKON Genel Başkanımız Bahattin DEMİRCAN, Mahkemenin nasıl İBB ve SİNDEF hukuksuzluğa dur dediğini canlı yanında belgeleriyle açıklıyor. 
SİNKON Genel Merkezinden Canlı Yayınla Gazeteci Barbaros Baltacı soruyor Genel Başkanımız Bahattin DEMİRCAN ve Genel Başkan vekillerimiz hukuk kurmayları yanıtlıyor.

Bu açıklamalarla yapılacak yayının tanıtımını yapan Sinop Dernekler Konfederasyonu yayının takibi için aşağıdaki linki verdi.

 https://www.facebook.com/sinkon.sinkon.77


Anahtar Kelimeler: Bahattin Demircan' Açıklamalar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.