Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 28.08.2024 00:34 Güncelleme: 28.08.2024 00:36

Azmi Tunç'un Çayırova'ya Veda Mesajı

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Atanan Azmi Tunç, Çayırova'ya veda mesajında duygusal ifadelerde bulundu. İşte Tunç'un veda paylaşımı...

Azmi Tunç

Değerli Meslektaşlarım, mesai arkadaşlarım, kıymetli Çayırovalı hemşehrilerim,

Yaklaşık 8 yıldır sürdürdüğümüz Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden yeni görevim olan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam vesilesiyle ayrılıp, hizmet etmekten onur duyduğum Çayırova ilçemize veda ediyorum.

Çayırova'da birlikte çalışma imkânı bulduğumuz, Çayırova Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye çalışanlarımıza, siyasi partilerimizin kıymetli başkanları ve yöneticilerine, birbirinden değerli daire amirlerimize, beraber çalıştığımız şube müdürlerimize, mahalle muhtarlarımıza, bir aile hüviyeti kazandığımız Çayırova Okul yöneticilerimiz, birbirinden kıymetli öğretmenlerimize ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımıza, çalışmalarımızda bizi bağrına basan Çayırovalı dostlarımıza, hemşehrilerimize, ilçemizin birbirinden kıymetli meskun ve fertlerine, Çayırovalı kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yetişmelerinde aile şefkati ile emek ve gayret gösterdiğimiz sevgili öğrencilerimizin eğitim hayatlarında nice güzel ufuklara vakıf olmalarını diliyorum.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenmeme vesile olan ve yeni görevimi şahsıma tensip eden büyüklerimize şükranlarımı sunuyor, tüm dost ve sevenlerimize saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum.

 


Anahtar Kelimeler: ' Çayırova' Mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.