Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 11.02.2024 22:40 Güncelleme: 12.02.2024 00:20

Aytekin Sır Geleneği Bozmadı

Çayırova Kars, Ardahan, Iğdır illeri Kültür ve Dayanışma Derneğinin geleneksel olarak düzenlenen sabah kahvaltısı dernek lokalinde yoğun katılımla gerçekleşti.

Aytekin Sır Geleneği Bozmadı

Merkezi Çayırova'da bulunan Kars, Ardahan, Iğdır illeri Kültür ve Dayanışma Derneği düzenli olarak gerçekleştirdiği yörsel sabah kahvaltı programında dernek üyelerini dernek lokalinde ağırladı.

Dernek Başkanı Aytekin Sır ve Dernek yönetiminin ev sahipliği yaptığı yöresel ürünlerle ikramların yer aldığı geleneksel sabah kahvaltısında ilçede önemli derecede nüfus yoğunluğuna sahip ve kentin ileri gelenlerinden olan Kars,Ardahan ve Iğdır'lı dernek üyeleri hem birlikte bir günü paylaştı hemde geçmişi yad ederek derneğin programında bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

BAŞKAN SIR TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek Başkanı Aytekin Sır, kahvaltı sonrası yaptğı konuşmada, " Derneğimizin bugün gerçekleştirdiği geleneksel kahvaltı programımıza nezaket göstererek katılan değerli abilerime siz değerli hemşerilerime ve dernek üyelerimize yönetim kurulu arkadaşlarım adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Aytekin Geleneği Bozmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.