Tarih: 24.06.2024 13:46 Güncelleme: 24.06.2024 13:55

Aysun Muhtara Duygusal Bayram Sürprizi

Bir zamanlar ülke genelinde bayram, yılbaşı ve doğum günü gibi özel günlerde insanların birbirlerine gönderdiği kartpostal geleneği gelişen teknoloji ile birlikte tarihe karıştı.

Aysun Muhtara Duygusal Bayram Sürprizi

Bir zamanlar ülke genelinde bayram, yılbaşı ve doğum günü gibi özel günlerde insanların birbirlerine gönderdiği kartpostal geleneği gelişen teknoloji ile birlikte tarihe karıştı. Yerini mail trafiğine bırakan kartpostalların artık yüzüne bile bakılmazken, nostaljik eski bayramlar teknolojiye yenik düştü. Ancak geride kalan Kurban Bayramı'nda Darıca Dede Korkut İlkokulu 3/D sınıfı öğrencileri neredeyse rafa kalan bu geleneği tekrar hayat geçirdiler. Hazırladıkları kartpostalın adresi Fevzi Çakmak Mahallesi'nin sevilen muhtarı Aysun Kaçaran oldu. Kendisi için hazırlanan kartpostalı okuyan Muhtar Aysun Kaçaran duygu dolu anlar yaşadı.

 

KAÇARAN ÖĞRENCİLERE DUYARSIZ KALMADI

Öğrencilerin duygu yüklü sözlerle hazırlanan kartpostalını okuyan Fevzi Çakmak MAhalle Muhtarı Aysun Kaçaran, bu sürprize duyarsız kalmadı ve bir pasta yaptırarak öğrencilerle, öğretmenleriyle ve okul idaresi ile birlikte kesti. Öğrencilerin bayramınıda kutlayan Muhtar Kaçaran, kendisine yşattıkları bu sürprizden dolayı 3/D sınıfı öğrencilerine ve eğitimcilerine teşekkür etti.

 

 


Anahtar Kelimeler: Aysun Muhtara Duygusal Bayram Sürprizi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.