Tarih: 07.11.2023 12:18

Aysun Kaçaran, "Fevzi Çakmak Mahallesi'ne Kadın Eli Değecek"

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Muhtar Adayı olan Aysun Kaçaran mahalle sakinlerinin ilgi ve sevgi odağı oldu.

Aysun Kaçaran,

38 Yıldır Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet eden, mahallenin her sokağındaki sorun ve eksikliğe vakıf olan, her evde kimin oturduğunu çok iyi bilen Aysun Kaçaran  mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Fevzi Çakmak Mahallesindeki  Muhtar Adayları arasında öne çıkan AYSUN KAÇARAN,  aslen Rize/İkizdereli…Toplum yararına çalışan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da  görev alan, insanların yardımına ve yararına olacak her türlü toplumsal hareketlerin içinde olan  biri olarak tanınan AYSUN KAÇARAN,  6 ay gbi bir sürede  Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarlığında görev yapmıştır. 
Aysun Kaçaran adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, “6 aylık muhtarlığım süresince  mahallemize bir kadın eli değmesi gerektiğini farkettim. Değişimin mahalle de başlaması parolasıyla aday oldum.”dedi.İş hayatında ki başarısı, görev aldığı alanlarda ki çalışkanlığı ve yaptığı hizmetlerle mahalle sakinleri tarafından büyük bir teveccühle  karşılanan AYSUN KAÇARAN 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlere kadar bu ivmesini yükselteceği tahmin ediyor. Bu çerçevede mahalle sakinlerinin evlerini ve esanafın işyerlerini ziyaret eden Kaçaran, mahallesini mahalle insanları ile birlikte yöneteceğinide ifade etti.

 


 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.