ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 26.11.2022 20:28 Güncelleme: 26.11.2022 20:32

Aydın'dan Namağlup ve Lider Dönüyoruz

Türkiye Basketbol 2.Ligi.C Grubu'nda 3 Haftaya nağmağlup giren ve Aydın'da oynanan Nazilli Belediyespor ve Çayırova Belediyespor karşılaşmasında kazanan taraf temsilcimiz oldu.

Aydın

Türkiye Basketbol 2.Ligi.C Grubu'nda 3 Haftaya nağmağlup giren ve Aydın'da oynanan Nazilli Belediyespor ve Çayırova Belediyespor karşılaşmasında kazanan taraf temsilcimiz oldu.

Maçın ilk periyoduna kontrollü giren iki takım karşılıklı sayılarla çekişmeli bir mücadele orataya çıkaracaklarının sinyalini verdi. İlk periyot sonunda soyunma odasına galip giren de evsahibi Nazilli Belediyespor oldu. Ancak 2.periyotta üst üste bulduğu sayılar ve savunmada ki başarısıyla temsilcimiz soyunma odasına galip girdi.

MAÇA YOĞUN İLGİ
Nazilli Belediyespor'u desteklemeye gelen çok sayıdaki sporsever tezahüratları ile takımlarına destek verse de temsilcimiz saha içinde oynadığı basketbolla skor üstünlüğünü rakibe kaptırmadı. Bazı taraftarların maç boyunca hakaret ve küfürleri oyuncularımızı tahrik etmesede Nazilli polisininde müdahalesi ile olası olayların çıkmasının önü kesildi.

İKİNCİ YARIDA DA RAKİBE GEÇİT VERMEDİK

KARŞILAŞMANIN 3.periyodunda sayı üretmede sıkıntılı anlar yaşasakta rakibe yaptığımız savunma ile farkın kapanmasını önledik. Maçın final periyodunda oyuncularımız bir kez daha oyun kontrolünü elinde tutarak naçı 73-86 kazanarak ligin tek namağlup ünvanlı takımı olarak Aydın'dan dönüşe geçti. Lider Çayırova Belediyespor BASKET gelecek hafta cumaretesi günüBursa Temsilcisi Geçitspor'u saat 16.00'da Çayırva Spor Salonu'nda ağırlayacak.


Anahtar Kelimeler: Aydın' Namağlup Lider Dönüyoruz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.