Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 20.05.2023 22:56 Güncelleme: 20.05.2023 23:12

Aydın'dan Arslantaş'a Övgü Dolu Sözler

Geçtiğim dönem Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve TOBB Delegeliği görevlerinde bulunan Baran Aydın, yeni dönemde Gebze Ticaret Odası Başkanlığı görevini yürüten Abdurrahman Aslantaş'ı ağırladı.

Aydın

Abdurrahman Aslantaş'ın Gebze Ticaret odası Başkanlığı görevine gelmesinin ardından kendisine hayırlı olsun ve başarı temennisini ziyaret ederek iafede Baran Aydın'a bu kez GTO Başkanı Aslantaş iade-i ziyarette bulundu. Oda çatısı altında birlikte  büyük bir uyum içinde yol yürüyen Aydın ve Aslantaş  buluşmasında gündeme dair konular üzerine sohbet gerçekleşti. Başkan Aslantaş'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyan Baran Aydın, kendisine övgü dolu sözler sarfetti.  Aydın, “Kıymetli büyüğüm,  Gebze Ticaret odası'nın yeni dönem başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendisinin oda bünyesinde ki çalışmalarında önemli başarılara imza atacağından hiç şüphem yok. Dostluk ilişkilerimizde her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz. Kendisinin ayaklarına sağlık.” dedi…

 


Anahtar Kelimeler: Aydın' Arslantaş' Sözler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.