Tarih: 03.11.2022 23:10

Aydın ve Eniş Şekerpınar'da Partililerle Bir Araya Geldi

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş,Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın  bu akşam Cumhuriyet ve Şekerpınar Mahallerinde partililerle bir araya geldi.

Aydın ve Eniş Şekerpınar

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş,Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın  Kurultay Delegesi Mehmet Ali Kaplan, Meclis Üyesi Halis Koç,, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları Yöneticileri bu akşam Cumhuriyet ve Şekerpınar Mahalleri'nde partilileri ile bir araya geldi.
Özellikle ülke ve bölgenin bulunduğu ekonmomik durumu, hayat pahalılığını ve alım gücü zorluğunu partililerle birlikte masya yatıran CHP'li yöneticler, bu gidişatı değiştirmek için kendilerine önemli görevler düştürüğünü belirttiler. Cumhuriyet ve Şekerpınar Mahalleri'nde partililere yönelik konuşmalar gerçekleştiren Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın ve CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, mahallelerde görev yapan partililerine, "Sizler mahallelerdeki en önemli ve en güçlü demokrasi savunucularısınız.Sizler iktidar yürüyüşümüzün en kıymetli üyelerisiniz, Bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. . Bu dönem ülkemiz ve partimiz için çok önemli. Bu süreçte Cumhuriyetimizin ve demokrasinin savunuculuğu adına en büyük görev sizlere düşüyor. Bu zorlu dönemde verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik buhrandan geçiyor. İktidarın vatandaşın derdine ülkenin haline nasıl göz kulak kapattığını hepimiz görüyoruz. Bu gidişatı hep birlikte değiştireceğiz."dediler...

 

 

 

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.