Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 23.06.2022 18:30

Aydın Taziyeye Giresun'a Gitti

Çayırova Belediyesi'nin önceki dönem en aktif ve hareketli Meclis Üyesi Ali Uçar vefat eden babasını Tirebolu Sultak Köy'de defnetmesinin ardından hemşerilerinin taziyelerini kabul etmeye başladı.

Aydın Taziyeye Giresun

Giresun'da düzenlenen cenaze merasimi ardından taziye ziyeretlerinn sonuncusunda yine bölgemiz siyaset ve iş dünyasının önde gelen genç ismi Baran Aydın, İşadamı Fatih Yaşaroğlu ile birlikte bu kente giderek Ali Uçar'ın acısını paylaştı. Saadet Parti'sinin Çayırova'daki en aktif simi iken babasının rahatsızlığı nedeniyle meclis üyeleğine tekrar aday olmayan ardındansiyasi çalışmalarına da ara veren Ali Uçar önceki gün gerçekleşen babasının vefat haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Giresun Tirebolu Sultan Köy'de kılınan cenaze namazı ve defin işlemleri ardından Uçar yine burada taziyeleri kabul etmeye başladı. Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısı ve Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Baran Aydın, bölemizin aktif iş insanlarından Fatih Yaşaroğlu ile birlikte Giresun'a intikal ederek Ali Uçar'a taziyede bulundu.


Anahtar Kelimeler: Aydın Taziyeye Giresun' Gitti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.