Tarih: 16.11.2023 00:07

Aydın: Çayırova'yı Kazanacağız

Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Hedef TV'de Adnan Ayvaz'ın programına konuk oldu. Aydın, "yerel seçimlerde "Çayırova'yı kazanacağız."dedi.

Aydın: Çayırova

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Adnan Ayvaz'ın sunduğu HEDEFTESİN programında,  ittifak çalışmalarına ve yerel seçim hazırlıkları üzerine detaylı açıklamalarda bulundu. Aydın, “Yerel seçimleri Çayırova'da kazanmak için ittifak oluşumu şart. Bu görüşmeler ilçe başkanları nezdinde devam ediyor. İlçe Başkanımız Binali Eniş ve İttifak ortaklarımız oluşumu sağlanacak birliktelik için buluşmalar yapıyor. Ben de bu sürecin detaylarında henüz bilgi sahibi değilim.”dedi.

Adaylığına ilişkin yapılan yorumlar karşısında ise Baran Aydın, “Henüz böyle bir durum sözkonusu değil. Ben aday adayıyım yada ittifakın adayıyım diye bir durum sözkonusu değil. Partimizin ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, milletvekilleri, il başkanım ve genel başkanımız var. Onlar bana partimizin yada ittifakın adayısın derse HAYIR demem sözkonusu değil.  Ben partimin neferiyim. Gerekirse çay yaparım, şoförlük yaparım. Önemli olan dava kazansın. Fianlde CHP kazansın. Ama tekrar altını çiziyorum. Ben aday değilim. Aday olacağım da demem.” dedi. Çayırova'da ittifak sağlanması sonucunda yapılacak yerel seçim yarışında belediyeyi çok rahat kazanacaklarını da söylerken, aynı durumu Kocaeli ve 12 ilçe genelinde de yaşayacaklarını ifade eden Aydın, “Önemli olan Çayırova'nın ve Çayırovalının kazanmasıdır. Gençlerimizin geleceği, ilçenin ihtiyacı olan projeleri, sosyal anlamda bir yönetim ve mutlu insanların olduğu bir Çayırova için CHP kazanmalı ve kazanacaktır.”dedi.


Anahtar Kelimeler: Aydın: Çayırova' Kazanacağız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.