Tarih: 16.05.2023 21:37 Güncelleme: 16.05.2023 21:43

Aşıroğlu Caddesi'ndeki Çift Taraflı Park Eden Araçlara Tepki!

Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi'nin her iki tarafına park edilen araçlar, trafiğin tıkanmasına neden olduğu gerekçesiyle vatandaşlar tepki gösterdi

Aşıroğlu Caddesi

Aşıroğlu Caddesi üzerine araçların sağlı-sollu park etmesi trafiği içinden çıkılmaz bir hale soktuğu vatandaşlarca belirtildi. Darıca'da var olan trafik sorunu, Aşıroğlu Caddesi üzerinde gelişigüzel parklanmalar ve hatalı parklar nedeniyle ikiye katlanıyor. Özellikle pazarın kurulduğu salı günü oluşan yoğunluğun içinden çıkılmaz bir hale dönüştüğü ifade edildi.

Darıca'nın en işlek caddelerinden biri olan, gerek özel araçların çok kullanması gerekse toplu taşıma araçlarının buradan geçmesi nedeniyle yoğunluğu bir hayli fazla olan Aşıroğlu Caddesi’nin her iki tarafına da araçların park edilmesi trafiğin tıkanmasına ve olması gerekenden daha yavaş akmasına neden oluyor.

2 şerit olan yolun bir kenarı park olarak kullanılıyor ancak yolun diğer bir şeridi de trafiğe ayrılmasına rağmen sorumsuz kişiler tarafından otoparka çevriliyor.

Aşıroğlu Caddesi’ndeki bu düzensizlik en çok otobüs şoförlerini etkiliyor. Toplu taşıma araçlarını kullanan sürücüler, cambazlık yapmak zorunda bırakılıyor. Zaman zaman da otobüsler yolda ilerleyemiyor, park edilen araçların kaldırılması için bekliyor. Yetkililerin cadde üzerindeki bu sorunla ilgilenmesi ve park sorununu çözmesi gerekiyor.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.