DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 17.12.2023 22:39

Ardahanlılar Mado kafede buluştu

Ardahanlı siyasetçi ve gazeteciler Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ardahanlılar Mado kafede buluştu

Ardahan eski Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ankara’ya giden Yeniden Refah Partisi ardahan İl başkanı Caner Çoban, Teşkilat Başkanı Volkan Bozkurt ile DEVA Partisi Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar ile gazeteci Özkan Karakaya’yı Ankara’nın elit mekanlarından MADO Cafe’de ağırladı.
Ardahanlıların bir araya geldiği Ankara’da gündem yerel seçimler oldu. İnternet üzerinden Ardahan’ın nabzını tutan haberlere imza atan eski Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu ile bir araya gelen siyasetçiler sohbet ortamında geçen görüşmede gündeme dair konularda fikir alış verişinde bulundular.
Görüşme hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tahiroğlu, “Ankara'da seçim öncesi Deva Partisi adayı Halil Kaçar, yeniden refah partisi il Başkanı Caner Çoban, Teşkilat Başkanı Volkan Bozkurt ve Gazeteci Özkan Karakaya ile Çukurambar’daki MADO Cafe’de genel değerlendirme yaptık. Güzel bir buluşma oldu” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Ardahanlılar kafede buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.