Tarih: 12.02.2023 16:28

Ardahanlılar Hiçbir Detayı Atlamıyor

11 ili etkisi altına alan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak isteyen sivil toplum kuruluşları bölge halkının ihtiyaçları için seferber oldu.

Ardahanlılar Hiçbir Detayı Atlamıyor

Yardım kampayaları çerçevesinde bölgemizde depremin ilk saatlerinin ardından çalışmalarına start veren Darıca Ardahanlılar Derneği gerek maddi kampanya gerekse ihtiyaç malzemesi noktasında önemli bir özveri ortaya koyuyor. Hemşerileri arasında başlatılan maddi yardım kampanyasına farklı illerin insanlarıda destek verince önemli bir bütçeyi bölge halkı ile buluşturan Darıca Ardahanlılar Derneği, bölge halkının ihtiyaçlarında kullanılmak üzere peçete, kaşık, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, kağıt bardak gibi temel ihtiyaçlarıda bir araya getirerek deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyor. Darıca Ardahanlılar Dernek Yönetimi son olarak taziye mesajı içeren dev afişini de dernek binasına asarak üzüntüsünü paylaştı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.