Tarih: 29.04.2022 10:46

Altıntaş: Bugün Şampiyon Olabiliriz

Trabzonspor'un bu sezon şampiyon olması için gerekli 1 puanın yanısıra en yakın takipçisinin de 1 puan kaybı bordo mavili ekibi amacına ulaştırıyor.

Altıntaş: Bugün Şampiyon Olabiliriz

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında bugün Gaziantep FK'ye konuk olacak. Karşılaşma Kalyon Stadı'nda 20.30'da başlayacak. Süper Lig'deki son maçında Çaykur Rizespor'u farklı yenerek moral bulan Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi mağlup ederek lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 9'a indirmeyi hedefliyor. Öte yandan Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, Gebze Ticaret Odası'nın iftarında yaptığı Süper Lig değerlendirmesinde Fenerbahçe'nin Gaziantep'te puan kaybedeceğini ve Trabzonspor'un cumartesi olmadanm şampiyonluğu ilan edeceğini tahmin ettiği düşüncesini paylaştı.Altıntaş yarın saat 20.30 kendi sahasında Antalyaspor'U ağırlayacak olan Tarabzonspor'un 16.hafta karşılaşması için bu akşam bu kente gidecek...


Anahtar Kelimeler: Altıntaş: Bugün Şampiyon Olabiliriz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.